söndag 11 december 2011

Godkänd direkt!

TACK Stefan och Kristina för att vi fick ta soffan till hundarna!!!
Som ni ser är den guld värd! =)
Och TACK Folke och mamma för att ni kom med den!!! Nu slipper vi dynor på golvet och den dagliga städningen blir mycket lättare!
Lite möblering är det kvar, men det bryr sej inte doggsen det minsta om...


Den nya hundsoffan hamnade i hundrummet och blev godkänd direkt. :-))
Den som blev mest lycklig över soffan var nog Katla, längst till vänster. Hon blev tok-busig och ålade sej där i medan jag la i dom prickiga lakanen. Snacka om nöjd.


***
***

Igår kväll kom en efterlysning via telefon från Sandviken, av fyrbent promenadsällskap. Det var systeryster som tyckte det skulle va trevligt med nån fyrbent som sällskap på promenaderna. Så vi skickade tre stycken. =))

Vilda, Grim och Jessi fick skjuts in till Sandviken med Tommy när han skulle till jobbet. Rapporten om springande katter och inte helt obrydda hundar kom kanske inte helt oväntat efter en timme ungefär... =) Men när alla gjort sej hemmastadda verkade lugnet infinna sej.

Här hemma märktes ingen skillnad över huvudtaget. Antalet hundar minskade med 3, så det borde kanske märkas... men skickar man de tre lugnaste så är väl inte det så konstigt om allt fortfarande är lika stojigt. Kvar här hemma är Stök, Bök & Co! Det blir inte många lugna stunder med en handfull valpar/unghundar tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar