lördag 17 december 2011

Bara vänta å se

Den nya dörren på hundhuset verkar hålla måttet - den har nu suttit på plats nån vecka (i lika fuktigt väder som det var när vi satte dit den första) utan att fått en massa bulor i färgen. Så nu väntar vi ...och håller tummarna att det är slutkrånglat med den nu. Den sista ytterpanelen, den omålade sidan, har fastnat på bild också. Nu har vi ett hus som tål vinter, bara innertak + isolering på det så kan vi få lite värme därinne också.





Det var en kul dag med många hundbesök på jobbet idag, nån ville ha tomteluva till hunden, flera shoppade reflexförsedda produkter som västar, koppel och halsband ...men även infraröda glödlampor, små slingrande Zofobas och vackra fiskar. Det var många som ville ha julklappar från Gävleborgs Zoo till sina små fyrbeningar. Det är ju snart jul :-)
Själv fick jag lov att shoppa med mej en 20-kilos säck med Eukanuba hundfoder hem till de små springtokiga djuren där hemma. Inte så juligt kanske, men väldigt poppis ändå.


Butikens maskot tittade förbi ett antal gånger och var tydligen så intressant så en turist ville bli fotad tillsammans med pippin utanför butiksingången. Så sött så! :))




Vilda följde ju med och stannade i stan förra lördan, men hade ganska svårt med stadens isiga gator och knöl-isiga stigar. Hon spände sej och började halta av överansträngningen så hon fick komma hem efter några dagar. Hon trivdes förstås alldeles utomordentligt inne i vardagsrumssoffan, men det var ju inte det som var meningen med Sandviken-vistelsen så hon fick byta tillbaka till de icke-isiga hemmaåkrarna i Årsunda istället.



Tok-tanten gillade gårdagens prommis, men vi fick hålla oss
från alla vägar för det är isgata precis överallt där bilar åkt!!!



Jessi och Grim hade inga direkta planer på att flytta från Helena och Melker idag när jag skulle hämta hem dom efter en vecka som promenadkompisar. Jag fick ropa ett antal gånger innan vovvsarna kom ut till  mej vid ytterdörren. :-) Det tar jag som ett maximalt topp-betyg till vistelsen!
Väl hemma somnade de direkt efter kvällsmaten ...och sover än! 

Jessi


Grimmen



Nu blir det lite ljusare!
...men... kommer vi få upp lyktstolpen innan vintern tro...
Tanken är att den kommer lysa upp vägen från bilparkeringen ner till huset. Inte en dag för tidigt med tanke på hur svart det blir här ute på kvällarna.

Fortsättning följer...en annan dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar